söndag 20 mars 2011

Det töar

Pratade med Jocke Sjösten från Växjö BK idag. På tävlingen den 25e april ska Göran Wessman dömma och Micke Pettersson figga, om snön inte sätter käppar i hjulen. Det är ju över 1 månad tills dess och säkerligen full vårgrönska! Förra året var Växjös första IPO tävling. Spåren gick på fina marker och hela tävlingen var mycket väl arrangerad. Så nuvarande, tidigare och kommande träningskompisar. Gå in och anmäl er så blir vi många deltagare.

Natten till fredag snöade det över 1 dm men nu har det mesta töat bort. Det ser inte ut som någon omöjlighet att börja spåra under den kommande veckan. Lydnads- och skyddsträningen var fantastisk idag med skinande solsken, glada hundförare och duktiga hundar.

En annan rolig nyhet är att vi under veckan har tecknat sponsoravtal med Royal Canin för båda våra hundar vilket vi är mycket glada för.

Ut i solen och njut :)

3 kommentarer:

  1. Woho coolt att ni skaffat blogg!!

    SvaraRadera
  2. Så kul att hitta er. Tur att ni skrev i gästboken på KBK:s hemsida så men vet var man ska hitta er nu när ni lämnat ostsidan. Yxa o jag har hemfallit till "vanliga" brukset utan erat engagemang men vi gör ju ngt i alla fall. Kram från öland.

    SvaraRadera