måndag 14 maj 2012

Skönt med måndag...

Efter en mindre vilosam men väldigt rolig helg är det skönt med måndag och arbete. Tidig lördagsmorgon åkte vi mot Eskilstuna för att köpa ett hundsläp. Hundarna har varit väldigt trångåkta sedan Argus flyttade in och tycker nog att det är skönt med lite mer plats :) Tack Laila och Magnus för gott fika och trevligt sällskap.

Äntligen hemma efter många timmar i bilen tränade vi backning tills lamellerna luktade pyton. Sen åkte vi och spårade. Det är så roligt att det finns så många snälla bönder i närheten som låter oss spåra på deras marker.

I söndags var vi på MH för Gråmanns A-kull på Herrljunga BK. Det var riktigt kul att se Argus syskon. Argus gjorde ett ok MH. På lilla bytet startade han inte. Mentalbeskrivaren sa att han förstod att vi inte har problem med att han springer efter vilt, men som vi jagat den lilla hunden! Vid skotten under passivitet och försökte han springa till skytten som han sett i buskarna :)  Avståndsleken skötte han fint och ville inget hellre än att hitta figgen. Argus hade förmodligen sitt livs roligaste dag.

På eftermiddagen tränade vi med gruppen. Nästan hela vår lilla grupp Team Töllsjö ska tävla i helgen. Det känns jätteroligt!

Slutligen vill vi skicka ett stort Grattis till Argus pappa Macho Vom Ottilienstein som vann Danska Mästerskapen i IPO med A: 100 B: 96 C: 92p !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar