måndag 9 maj 2011

Full rulle!

Vad det är härligt med vår!!

Nu är säsongen i full fart och tiden räcker knapt till. Helgerna är fullbokade och vardagarna likaså. Nu är det snart en vecka kvar till schäferslaget och det ska bli riktigt kul att titta och Rasko och Göran ska delta. Träningen går framåt och det är mycket fysträning just nu. Idag fick Rasko och Jizza en cykeltur på förmiddagen och när Göran kom hem så cyklade han med Rasko till ett sandtag. Där det blev upp och ner varvat med skallövningar. Som avsutning på dagen fick alla hundarna bada i sjön, vilket de älskar så :)

Om Rasko fick välja vad han skulle bli i sitt nästa liv så skulle det bli en guldfisk som bara simmar runt, runt... Raskos träning överlag går ganska bra och vi fick precis besked om att vi kommit med på en korning nu på lördag vilket ska bli spännande.

Jizzas träning fokuseras mycket på spår och där ser vi framsteg vilket är glädjande men långt ifrån perfekt. Det är bara träning, träning och mer träning som gäller. Största problemet för både Jizza och Rasko just nu är uthålligheten i denna värme som kommer då och då. Det hade varit mycket lättare om det höll sig varmt en längre period så dom hann vänja sig istället för varmt/kallt varannan vecka.

Hoppas det går bra för er andra med det ni håller på med. Skriv gärna någon kommentar om hur det går för er. Hoppas vi ses på schäferslaget. Vi tror det blir en riktig fest!

2 kommentarer:

  1. Hej gullisar!
    Skickar en lyckospark i rumporna till er båda :))
    Kramar!

    Emma

    SvaraRadera
  2. Så mycket roligt ni har på gång. Är så nyfiken på¨hur de gick på korningen !!!!!!!

    SvaraRadera